Wednesday, November 14, 2012

Crita Keluarga GIRIdanLAYA saat Pacaran Neg Ruang Servce Ac Surabaya

Critane ngene iki [mz GIRI ambek mbak YU]
- mbak YU : mz Giri, aq pingin takok karo sampean . . .. pas pean pacaran karo mbak LAYA biyen iku. . . opo yo tau ambung2an
- mz GIRI : yo tahu lah. . . lek g ngunu mosok iso ngerasakno enak ndak-e
- mbak YU : ku DOSo opo ndak mz
- mz GIRI : yo DUSO leg ndak diawali karo NIAT disek.
- mbak YU : berarti oleh Ambung2an yo mz. . . . NIAT yoo... hhhmmm... leg niat berarti iku wesz disengojo yoo
- mz GIRI : jenenge Niat iku yo disengojo.
- mbak YU : aiysz... Niate opo mz . . . aq pingin ero... ben ndak DUSO.
- mz GIRI : gampang iku ngene lhoo. . .
#1 aq dengan sengaja mencium dy saay berPACARan hanya karena ALLAH Ta'Alla
#2 aq dengan sengaja mencium dy saay berPACARan hanya karena Junjungan Nabi besar Muhammad SAW
#3 aq dengan sengaja mencium dy saay berPACARan hanya karena Cinta Kasihq karo LAYA
#4 aq dengan sengaja mencium dy saat MALAM Pertama.
- mbak yu : lha koq niate seng #4 pas malam pertama.
- mz GIRI : lha yoo jelas... pas #1 sampe #2 iku neg panggonan SEPI.
- mbak YU : Cyusszz...
- mz GIRI : pas #3 wesz Niat cuman Niate Gagal. . . ambung2anne pas neg Mantenanne dulurQ.. . yo akhire ketemon karo wong2. . .
mbak YU : hahhahaha. . . Cinta Kasih berbuntut PELAMINAN iki . . . hhahaH ./ .
mz GIRI : wedu. . . asli ne leg ndak kepergok yoo ndak mungkn dipekso ngawini LAYA.. . yo pasti saiki aq wesz karo MAGDALENA AWUY seng jare saiki PDKT karo Ariel gara2 tak PUTUSno. .
mbak YU : Rupane pean dapuranne ngunu koq jare MutusNo Magdalena_ne Ariel... Magdalena Bakul Rujak ku paling. . . HahaHHAhAHAH . . .
mz GIRI : AHahahHAhahA.. . .

pesen seng isok dijupuk :
jangan sekali2 mencium / melakukan tindakan MESUM dtempat umum. entar digelandang neg KuA lho. . . ahahhaha. . . ^_^

Terima Tamu :
Bpk Ipin ITu AriPin
Bpk Agus Purnomo
Bpk Juan Nanda
ibu Lee Sha
Ibu Karin Riska Vega
Ibu Minato Karin Ayumi

Surprised


Warga GIRILAYA
Learning By DOING
http://blog.girilaya.com/

Terkait

Description: Crita Keluarga GIRIdanLAYA saat Pacaran Neg Ruang Servce Ac Surabaya Rating: 4.5 Reviewer: Rohman syah ItemReviewed: Crita Keluarga GIRIdanLAYA saat Pacaran Neg Ruang Servce Ac Surabaya
Al
Mbah Qopet Updated at: 3:56 AM

0 comments:

Post a Comment